Saltar a continguts

Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Institut Europeu de Tecnologia

Imatge de complement
Sant Cugat, centre promotor de l'EIT

La Comissió Europea de l'EIT nomena Sant Cugat com a Centre Promotor de l'EIT.

_________________________________________________

L'European Institute of Technology (EIT) ha de convertir-se en un punt de referència per l'excel·lència en la seva investigació, el seu alt nivell educatiu i d'innovació.

Amb seu administrativa a Budapest, i finançat amb fons públics i privats, l'EIT serà l'eix central en l'estratègia d'innovació científica de la UE, amb l'objectiu de promoure la excel·lència en la innovació europea, posant en comú tot el saber de les universitats, entitats d'investigació i empreses.

L'EIT tindrà instal·lacions a tota Europa, amb una estructura central i diverses seus de comunitats de coneixement i innovació en forma de xarxa a tot el continent, i de la qual vol ser un clar exponent la ciutat de Sant Cugat.

Enllaç: www.eitsantcugat.com  
_________________________________________________

El món empresarial i acadèmic de Sant Cugat i del conjunt de Catalunya va organitzar una sessió especial de Santcugatribuna a Brussel·les amb més de 400 assistents.

La potència de la proposta i el recolzament assolit van fer que Sant Cugat, tot i no acollir la seu central de l'EIT, fos designat com a "centre promotor de l'EIT".

Des de 2010 Sant Cugat acull la seu d'Innoenergy a Esade Creàpolis.