Saltar a continguts

Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Altres webs municipals

Cercador

Presentació

L'àrea de Societat de la Informació desenvolupa projectes internet per donar servei a àmbits i organismes municipals i per tal de donar informació i suport a la ciutat als grans programes d'activitats com la Mostra de Comerç Sant Cugat Actiu, el Mercat Medieval, la Fira de la Gent Gran, i altres exemples que mostrem a continuació.

Les nostres tasques

Poden abarcar des de la definició conceptual i dels continguts, el disseny, la implementació de l'eina de manteniment interna i la maquetació del espai web. Alguns projectes es desenvolupen conjuntament amb proveïdors externs, coordinant en tot moment la seva execució des de la nostra àrea .

Teatre auditori de SantCugat

Un espai web per a l'espai cultural de refència a la ciutat.

Amb tota la programació estable i familiar, cicle de música de cambra, dansa i poesia i serveis per a empreses i companyies.

Promusa

L'objectiu principal de Promusa és facilitar l'accés a l'habitatge als ciutadans de Sant Cugat.

Tots els seus serveis i activitats estan a l'abast dels ciutadans i ciutadanes al nou web.

Un espai que, a més, ofereix la inscripció i seguiment de l'estat de les noves promocions d'habitatge i la subscripció a avisos al mòbil.

Enllaç: www.promusa.cat  
Museu de SantCugat

El Museu de Sant Cugat vol promoure la recerca, la conservació i la difusió del patrimoni històric, artístic i cultural de Sant Cugat.

Tota la informació de les seus, que actualment són el monestir i la Casa Aymat, les activitats i serveis escolars es troben en aquest web.

Biblioteca del Mil·lenari

La Biblioteca del Mil·lenari és un servei públic municipal, gratuït i obert a tothom, adscrit a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, que treballa per satisfer les necessitats d'informació, de formació permanent, de cultura i de lleure de tots els habitants del terme municipal de Sant Cugat.

Al seu web trobareu, a més, el Club de la lectura, el fons bibliotecari o les activitats.

Institut de GE, PE i SI

Aquest web que esteu visitant també és un projecte tècnic de Societat de la Informació per tal de donar una eina de comunicació i transparència al treball del Institut.

Enllaç: www.sfo.santcugat.cat  
SantCugat Tribuna

Un espai econòmic de trobada, de relacions i networking i de projecció a l'exterior de la ciutat ha de ser present a internet.

Al web trobareu també estudis i reflexions econòmics, l'observatori econòmic i tota l'actualitat empresarial.

Festa Major
Festa Major de SantCugat

La Festa Major és un dels esdeveniments ciutadans més importants. El seu nom ens ho diu amb tota claredat: és la festa grossa, la de més rellevància de tot l'any.

És per això que tothom hi trobarà alguna cosa o altra que li cridi l'atenció dins del programa que es recull puntualment al web i a l'aplicació Java per mòbil.

Nadal a SantCugat
Nadal a SantCugat

L'Ajuntament posa a la vostra disposició noves eines de comunicació, com aquesta pàgina web específica del Nadal, que facilita l'accés a tota la informació referent a les activitats organitzades, una nadala interactiva per felicitar el Nadal per correu electrònic i la possibilitat de rebre tota la informació al telèfon mòbil.

Índex d'Artistes Visuals
Fet a mà a SantCugat

La regidoria de Cultura ha elaborat un cens d'artistes visuals de la ciutat amb la finalitat de donar a conèixer a la ciutadania els nostres creadors i crear, a l'ensems, una plataforma virtual de dinamització d'aquest sector.

El web permet crear una informació actualitzable periòdicament, ja que el contingut de l'índex és en moviment i en renovació constants (nous creadors que es donen a conèixer, noves exposicions, noves obres, nous encàrrecs, etc.).

La presència de la pàgina web a internet permet una projecció exterior immediata dels artistes i de tota l'activitat que entorn d'aquests es pot anar creant.