Saltar a continguts

Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Serveis al mòbil

Imatge de complement
Avisos SMS

L'administració pot fer més àgil la comunicació amb la ciutadania mitjançant l'SMS. Aquests avisos al mòbil han de ser de valor afegit per a qui els reb. L'objectiu és que el ciutadà rebi allò que realment li interessa.

Casos d'èxit

Casos d'èxit han sigut les inscripcions a les escoles bressol, les activitats de Dona Informació o les promocions d'habitatge municipal de Promusa.

Aplicacions per mòbil

Els objectius d'aquestes aplicacions multiplataforma per distribució WAP PUSH i bluetooth de la programació de la Festa Major 2007 i de la programació de Nadal 2007 són:

* Fomentar l'ús avançat de les noves tecnologies i donar serveis al mòbil.
* Reduir el consum de paper.
* Afavorir els nous canals de comunicació (anytime, anywhere, anyhow) entre l'administració i la ciutadania.

Imatge de complement
Consulta multicanaldel cens

Els ciutadans, enviant un missatge des del seu telèfon mòbil o des d'un formulari, pot verificar si està censat al municipi i rebrà informació de l'adreça del col·legi on podrà exercir el seu dret al vot.

Imatge de complement
Notificació de dades de participació en temps real via mòbil

Per a les eleccions municipals del 27 de maig de 2007, es va posar en marxa un sistema de notificació de la participació via SMS en temps real.
Des de cada mesa es va enviar un SMS a un número curt amb el codi de mesa i el nombre de votants a unes hores donades. El mòbil remitent ha de ser un número autoritzat previàment.

Desprès de les comprobacions necessàries es publiquen quasi en temps real al web municipal.

Punts Bluetooth
Punts Bluetooth

Actuen com a recolçament de la difusió massiva de les campanyes de Nadal i Festa Major, facilitant la descàrrega de la guia JAVA del events als mòbils.

S'instal·len a les carpes i/o a les zones de pas dels ciutadans i ciutadanes. També poden informar de les actividades més properes en el temps.